19.09.11

Relax

Tento týden to byl spíše takový relax, musíme si taky někdy spočnout :) Přes týden jsme zase pracovali, Jane už má všechny součástky na svojí mašinu, tak to teď zkouší sesmolit nějak dokupy, aby to fungovalo. A já furt chodím dopoledne na kurz a odpoledne jsem v laborce.
V pátek jsme pak byli na takové párty, kterou organizovala jedna holčina ze sousední laborky. Máme s nima společný koutek, kam chodíme na kafe a sedíme tam u piva v pátek odpoledne. A protože odjíždí do Německa dělat PhD, tak uspořádala rozlučkovou párty. Když jsme tam přišli, tak jsem zjistil, že znám vlastně jenom ji a ještě dva lidi z její laborky a od nás tam nikdo nebyl. Bylo tam ještě hafo dalších lidí, ale vůbec netuším, co byli zač. A samozřejmě všichni Dutch. Toš tak jsme na chvilu poseděli, pokecali a někdy kolem půlnoci jsme vyrazili domů spinkat.
V sobotu jsme pak trajdali po Wageningenu, zase jsme nakupovali, a odpoledne jsme byli v Ede vyzvednout moji kartičku na slevu na vlaky a stavili jsme se taky do města. Ale vyrazili jsme nějak pozdě a v městě jsme byli jenom asi hoďku. Ale našli jsme obchod, kde se Jane líbily boty, takže příští týden tam půjdem znova, aby si vybrala nějaké pěkné, které jí budou sedět. Teď jsme se tam stihli jenom podívat a už zavírali.
V neděli jsme se pak flákali doma a odpoledne jsme měli návštěvu, přišel k nám na kafe jeden můj kolega ze školy z laborky. Tak jsme popili kafe, pokecali (teda hlavně on, je hodně ukecaný, tak to bylo fajn) a večer jsme pak šli spát.

Žádné komentáře:

Okomentovat