30.01.11

Další týden

Toš tento týden se nedělo skoro nic. V pátek jsme hráli další zápas, o víkendu jsme nakupovali a přes týden Jane učila svojeho prvního studenta.
Tentokrát nebyl ten zápas až tak adrenalinový jako minule, ale bylo to dost akční. Hráli jsme s týmem, který je asi pátý v tabulce, takže celkem dobrý. A myslím, že jsme hráli skoro vyrovnaný zápas, ale bohužel jsme prohráli. Ale tentokrát jenom 3:1. A z toho ty dva prohrané sety byly 23:25. A navíc v tom prvním setu nám za stavu 23:24 nám zapískali přešlap, který prý nebyl (já nevím, neviděl jsem to, ale spoluhráči říkali, že to přešlap nebyl). Toš ale aspoň jeden bod. I já jsem hrál dva sety a myslím, že jsem hrál celkem dobře.
O víkendu jsme opět po několika týdnech, co jsme v sobotu nebyli na marketu, provětrali hafo obchodů a ponakupovali hafo věcí, teda hlavně na jídlo. Ale kromě toho nám taky odpověděli z IT centra ohledně připojení dvou počítačů na internet přes jednu zástrčku, tak jsme pořídili switch a další kabely, takže teď už jsme oba na internetu. Tak teď už nám chybí jenom ten druhý stůl a botník a budeme úplně ubydlení. A to si dovezeme asi během příštího týdne :)
Jane se v práci furt líbí, dokonce jí ta její vedoucí řekla, že se jí s Jane pracuje dobře a že by chtěla, aby tam zůstala dříve. Tak teď to prý musí vyjednat na vyšších místech a uvidíme, co bude. Taky tento týden učila jednoho studenta, jak připravit vzorky na analýzu, takže už je nebude muset připravovat Jane. Ta dostane přímo připravené vzorky a jenom je změří na té mašině, protože tu studenti ovládat nemůžou, na to je to moc drahé.
Jinak se nic moc neděje, možná příští týden bude zase akčnější :)

1 komentář:

  1. Tak ať to Jane vyjde. Musí být super zaučovat studenty anglicky... to má na starosti studenty "domorodce", anebo i z ciziny???

    OdpovědětVymazat