25.10.10

Týden 18. - 24.10.

Tento týden se opět nic extra zvláštního nestalo. Pořád ještě žijem, jsme zdraví a stále se chováme slušně. Ale aby se neřeklo, že tu neděláme vůbec nic, tak to zase ne.
Jane měla s jedním typosem emailovou konverzaci ohledně práce. Je to ten typos, který si myslel, že nemůže pracovat jenom tak bez toho, aby byla placená. A tak se domluvil s jakousi agenturou a že by Jane pracovala u nich v laboratoři, ale byla by zaměstnaná přes tu agenturu. Zatím se to furt ještě vyřizuje, tak uvidíme, jak to dopadne. Problém totiž je, že musí mít pojištění. A aby byla pojištěná, musí mít nějaké bydliště. A to zatím nemá. Takže hledáme něco, co by si mohla zapsat jako bydliště. A to taky řešil ten typos s tou agenturou, ale zatím ještě Jane nemá odpověď. Tak uvidíme, třeba jí nějak pomůžou něco najít.
Ale aby se tak moc nenudila, tak si Jane zařídila takovou brigádku. Protože máme malý pokoj a uklízet ho skoro nemá cenu, tak si domluvila, že bude chodit co 14 dní uklízet jedné ženské do baráku. Je to nějaká holčina, co dokončila PhD a teď pracuje na univerzitě. S přítelem si prý pořídili barák, ale pak jim to nějak neklapalo či co a rozešli se. Ale barák si nechala, tak je teď sama v celém baráku. Ten barák má přízemí a dvě patra, takže toho má Jane na uklízení dost. Toš uvidíme, jak dlouho jí to bude bavit :)
Taky jsme si pořídili další dvě skříňky s šuplíkama, takové menší, ale velké by se nám tu už stejně nevešly. A aspoň máme místo, kam si položíme naši budoucí troubu, kterou chceme kupovat. Zatím jsme teda ještě nic přesného nenašli, ale už máme favority a chceme se kouknout, jak vypadá např. 30 nebo 40 litrová trouba v reálu, jestli to je moc velké pro dva nebo ne. Takže momentálně hledáme nějaké elektro, kde bychom to zkoukli. Ale věřte mi, je to hrozně těžké něco takového najít. I s internetem. Ale zeptal jsem se sekretářky ve škole, tak už víme, kam jít a uvidíme, jestli tam něco takového budou mít.
Taky už začínáme sportovat skoro jako v Groningenu, každý den něco. Já mám v pondělí a ve čtvrtek volejbal, ve středu jsem začal chodit na badminton a možná časem budu chodit i v úterý, v pátek pak chodím na Body Pump, takové skupinové posilování s činkama a v pátek nebo v sobotu většinou máme zápas z volejbalu. Badminton je i v pátek, ale to mám většinou povinné prezentace, takže to nestíhám. Ale tento týden bylo volno, tak jsme si šli s Jane zapinkat. Chvíli vzpomínala, jak se vlastně trefuje míček, ale po čase si vzpomněla a šlo jí to celkem dobře. Ještě taky chceme začít chodit na kurz samby, tak uvidíme, jestli se stihneme přihlásit. Jane chodí v pondělí, úterý a pátek na zumbu a taky si zapsala kurz jógy. Když se tam zapisovala, tak prý to stihla jenom tak tak. během dvou minut to bylo všechno plné.

Žádné komentáře:

Okomentovat