10.10.10

Tento týden nic...

Tak tento týden byl na události ještě horší než ten předchozí. Tento týden se nestalo skoro nic (zajímavého). No tak aspoň to něco málo, co se tu dělo.
Jane měla zase jeden pohovor, tentokrát přímo ve Wageningenu v nějakém Business parku. Toš tam šla a tentokrát to prý nebylo tak příjemné, jako ten předcházející pohovor. Prý tam byli s typosem a ten po ní chtěl, aby celých asi 20 minut mluvila sama o sobě. Žádný dialog. A nakonec jí bohužel řekli, že když nemá praktické zkušenosti s NMR (nukleární magnetická rezonance, jedna analytická metoda), tak že jí nevezmou, protože mají ještě další lidi, kteří s tím mají zkušenosti. Takže z toho bohužel nic nebylo.
Ale byla se pobavit s mojí vedoucí o tzv. voluntary work, v překladu asi dobrovolné práci. Funguje to tak, že se člověk někde domluví a aby se nenudil doma, tak aspoň chodí do školy něco dělat, samozřejmě že zadarmo. Ale když se oběví nějaké místo nebo třeba člověk dělá dobře, tak ho časem zaměstnají. Tak se poptala, jak to přesně chodí a co na co by se měla podívat a potom doma rozeslala emaily profesorům na univerzitě, kterým by se mohla hodit. Zatím se jí ozval jeden a ten říkal, že si to musí ještě rozmyslet.
A taky už Jane konečně dostala kartičku, s kterou může chodit na sporty. Takže teď už můžeme oba oficiálně chodit sportovat. Toš jsme chtěli zkusit v pátek badminton. Začíná o půl páté a já končím až v pět, takže jsme tam dorazili pozdě. A bohužel už nebyly žádné kurty volné a všude hráli, tak jsme tam chvíli koukali, jestli se třeba něco neuvolní nebo jestli bychom se k někomu nepřidali, ale nic se nepovedlo :( Tak jsme se převlíkli a jeli jsme domů.
Já jsem byl na badmintonu už v úterý, ale to byl přímo badmintonový klub, tak uvažuju, že bych tam začal chodit a naučil se hrát i badminton. A taky jsem byl poprvé na Power Dumbel Training, což je něco jako Body Pump, na který jsem chodil v Groningenu. Prostě se tam cvičí s činkama, hlavně teda posiluje. Ale bylo to fajn, bylo nás tam asi 7, takže takové soukromé :) A taky jsme měli další zápas z volejbalu, po předcházejících dvou prohrách 4:0 jsme opět prohráli 4:0. Ale tak dva sety byly těsně, jeden byl horší a poslední set, který jsme hráli, byl přímo otřesný. Toš tak třeba příště.

Žádné komentáře:

Okomentovat