13.12.09

Belgická večeře

Tento víkend byl zase volný, tak jsme ho celý proflákali a zakončili jsme ho večeří. A ne jen tak nějakou, opět jsme byli na International dinner, tentokrát na belgické.
Jako první chod byla polívka. Bylo to něco na způsob zeleninové polívky, ale bylo v tom i kuřecí maso a bylo to dělané asi z vývaru. A ještě tam byla nějaká smetana nebo něco takového, bylo to spíš bílé. Ale vyřešili to líp než my. My jsme polívku servírovali do misek a něčeho, co tam bylo. Oni koupili spešl kelímky, do kterých polívku servírovali. A bylo to úplně bombastické! Dali jsme si dokonce 2 kelímky, i Jane.
Hlavní jídlo byly hranolky s karbanátkama a polité nějakou šťávou. A k tomu jsme měli tatarku. Toš to bylo taky dobré, ale bylo toho trochu málo. Asi bych si normálně dal víc, aspoň 4 ty karbanátky.
A jako dezert jsme měli takovou čokoládovou pěnu, nad ní byla čokoládová koule obalená v kakau a pod tou pěnou byly ještě nějaké kousky perníku nebo něčeho takového. A tohle bylo úplně super, skvělý dezert!
Takže celkově úplně super večeře, všechny chody mi chutnaly, jenom toho hlavního jídla bylo trochu málo. Ale jinak skvělé!

Fotky z belgické večeře

Žádné komentáře:

Okomentovat