18.02.13

Jane na konferenci

Minulý týden jsme opět nic moc nedělali, přes týden jsme pracovali a o víkendu jsme relaxovali. V neděli pak Jane jela do Německa do Drážďan na konferenci a byla tam celý týden až do pátku, takže přijela v sobotu dopoledne. Jeli tam vlakem, protože tam neletělo nic přímo. A aby tu konferenci měli zadarmo, tak tam dělali pomocníky a starali se o mikrofony a počítače apod., tak pak vždycky byli po večerech unavení. Ale jinak se jí tam líbilo. Asi nejakčnější pro ni byl večer, kdy byla společenská večeře pro všechny účastníky a pokračovalo to párty. A prý bylo hodně zajímavé vidět všechny ty profesory, jak tancujou a jsou trochu přiopilí... 
Já jsem mezitím měl ve čtvrtek další zápas ve volejbale a v pátek akci s doktorandama a dalšíma studentama z laborky. Byl to zápas, který už byl dvakrát přeložený, protože to vždycky někomu nevycházelo, jednou nám a jednou soupeři. Ale tenhle týden to taky nebylo optimální, protože 3 lidi onemocněli, takže nemohli hrát a byli jsme jenom 4 plus já (neskákající). Tak jsme museli požádat dva kluky z Gentlemans 1 (první tým), jestli by s náma nehráli. Naštěstí nic neměli, tak se mohli přidat. Na zápas jsme je přejmenovali, protože podle pravidel s náma nemůžou hrát. Normálně to rozhodčí ani nekontroluje, ale tentokrát za mnou přišel a ať mu ukážu, kdo je kdo. Tak jsem se zděsil, jestli to pozná a co pak, ale vůbec nezjistil, že to je někdo jiný. Ale i když jsme měli dva hráče hrající na vyšší úrovni, nepomohlo nám to a prohráli jsme 3:1. Ale aspoň jeden bod dobrý :)
V pátek jsme pak měli akci z laborky s dalšíma doktorandama. Nejdříve jsme si objednali pizzu na večeři do školy, k tomu jsme vypili všechny piva, co jsme měli ve škole, a potom jsme vyrazili do centra. Nejdříve jsme byli jenom tak posedět a pokecat a pak jsme se přesunuli do další hospy, kde jsme mohli i tančit. No nakonec jsme skončili někdy k ránu a spokojeně jsem dospával celou sobotu spolu s Jane, která nebyla pořádně vyspaná z vlaku. V neděli jsme pak už nic extra nedělali, jenom jsme se připravovali na další týden. 

Žádné komentáře:

Okomentovat