07.08.12

Zpátky ve Wageningenu

Tak jsme si užili krásné měsíční prázdniny v ČR, ale to uteklo jako voda a už jsme zase zpátky v NL a musíme začít znova pracovat. Což znamená nejdříve vůbec povzpomínat, co jsme to vůbec dělali před prázdninama? 
V pondělí dopoledne jsme doletěli do NL na letiště v Eidhovenu a kolem 3 odpoledne jsme byli ve Wageningenu v bytě. Já jsem byl ještě hrozně utahaný z tábora a celé cesty, tak jsem hned po příjezdu zalehl a chvíli ještě pospal. V úterý už ale nebylo možno se něčemu vyhýbat a oba jsme vyrazili do práce, já do Wageningenu a Jane do Amsterdamu. A jak jsme se tak bavili, tak jsme na tom byli podobně. První den jsme neudělali vlastně skoro nic, víceméně jsme pročetli a odpověděli na emaily a povzpomínali, co jsme to dělali před prázdninama. A postupem týdne to bylo lepší a lepší, ale celý týden se nám oběma po ránu do práce vůbec nechtělo. 
V pátek pak Jane dorazila zpátky do Wageningenu a po večeři jsme vyrazili na zkoušení piva s lidma z volejbalu. Byl to takový test, jestli poznáme pivo, které pijeme. Měli jsme dohromady 12 piv, které byly rozděleny na tři kola, ať to není tak těžké. Ale stejně to moc nepomohlo, většinu těch piv jsme neznali, tak to vypalo spíš jako sportka, prostě přiřadit pivo k písmenu a nějaké zkoušení moc nepomohlo... Ale byla prča.
V sobotu jsme pak jeli do Arnhemu, protože jsme potřebovali cosi ponakupovat a v neděli jsme se jenom flákali doma a uklízeli po měsíci, co už jsme neuklízeli.

Žádné komentáře:

Okomentovat