10.01.12

Vše nejlepší v novém roce!

A už jsme se zase přehoupli do dalšího roku. Toš přejeme všem, aby se všechno dařilo a aby bylo fajn. A já vás budu opět pravidelně informovat, co se děje tady v NL.
Na Vánoce jsme samozřejmě nezůstávali v Nizozemí, ale jeli jsme domů, kde se pořádně slaví, tady to tak moc neprožívají. Oba jsme přežili, navštívili jsme hafo lidí, i když na některé i tak nevyšlo. Třeba příště. Silvestra jsme pak oslavili decentně, nepřeháněli jsme to. A 1.1. jsme jeli do Prahy ještě za mojí tetou. Tam jsme přespali a druhý den jsme vyrazili zpátky do Wageningenu. Dorazili jsme ráno, takže jsme hned šli do práce. No, nebylo to úplně 100 % efektivní, ale zvládli jsme to. A ještě ten den Jane dorazila do Wageningenu, protože si zapomněla klíče od pokoje v mojem kufru. Ale druhý den už pak odjela a dorazila až v pátek.
O víkendu jsme toho moc nedělali. Původně jsme se chtěli jet někam podívat, ale nakonec to nevyšlo. Jenom jsme si zašli do kina na Kocoura v botách, toho ze Shreka. Taky jsme byli na marketu nakoupit zeleninu a nějaké to jídlo. A v neděli jsme jenom relaxovali a připravovali se na další pracovní týden.

Žádné komentáře:

Okomentovat