24.09.09

Plánované výlety

Včera večer jsme s Jane vlítli na internet a našli si nějaké lety, abychom pořád neseděli v Groningenu a trochu potrajdali po různých krajích Evropy.
Protože ve Finsku studuje můj spolužák z gymplu, první výlet jsme si naplánovali do Finska. Jedeme tam v sobotu 24.10. a budem tam zůstávat do pondělí. Spaní tam máme jednoduché, přespíme u Tomáše. Letenka vyšla jednoho na 20 E tam i zpátky.
Další, co jsme si naplánovali, byl výlet do Osla (Norska). Jedeme v sobotu tam (přiletíme asi 100 km od Osla a potom musíme jet autobusem nebo vlakem přímo do města) a zpátky letíme v neděli. Trochu problém bude s nocí, zatím nemáme objednaný hostel a asi si nic nebudeme objednávat a nějak jednu noc vydržíme. Ale za 0,04 E pro oba letenka tam i zpátky, kdo by to nebral :)
Jako třetí jsme si naplánovali výlet na 7. - 8. 11. Je to zase od soboty do neděle a tentokrát je to na Mallorku. Noc tam budeme muset zase přežít, ale snad to zvládnem. Jednoho stojí letenka 25 E tam i zpět.
Na celých výletech je asi nejdražší doprava autobusem do Bremen, od kud vždycky poletíme, a pak v té dané zemi do nějakého města, kam chceme. Cesta do Bremen stojí 33 E pro jednoho tam i zpět a kolem 20 E to většinou bývá v těch dalších státech (záleží, jak je to daleko).

Žádné komentáře:

Okomentovat