20.06.12

Hajraa turnaj

Tento rok, jako v loni, jsem se o víkendu účastnil s dalšíma WaHo hráčema víkendového turnaje zvaného Hajraa. To je největší evropský mezinárodní turnaj hraný na trávě. Každoročně se ho účastí několik tisíc lidí a hraje se na více než 100 hřištích. Do Eidhovenu, kde se turnaj pořádá, jsme dojeli v pátek večer kolem 8, vybalili jsme si věci ve velkém společném stanu pro celý náš klub a potom jsme poseděli u piva a kecali. Později večer jsme pak vyrazili do hlavního stanu na párty až do rána. 
V sobotu ráno dojeli poslední hráči a po snídani jsme začali hrát. Já jsem byl v týmu s Michalem, Annou a dalšíma lidma, takže jsme tvořili jediný mezinárodní tým. Všichni ostatní byli Dutch. Ale myslím, že náš tým byl nejlepší, protože během celého turnaje jsme ani jednou neprohráli. Hrály se vždycky dva sety a jenom se dvěma týmy jsme hráli 1:1. V sobotu večer jsme pak šli na večeři do města, našli jsme jednu pěknou indonézskou restauraci, kde jsme si objednali bufet, takže jsme mohli sníst, kolik jsme chtěli. A po večeři jsme vyrazili do blízké irské restaurace, kde jsme sledovali fobal - dva Češi, jeden Polák a tři Dutch. Ale v té restauraci byli samí Poláci, když jsme dali gól, vyskočili jsme ze židle jenom já s Annou. Po fotbale jsme pak dorazili zpátky do kampusu, kde jsme spali, a vyrazili na další párty do hlavního stanu. V neděli jsme pak dohráli poslední zápasy, odpoledne jsme sklidili stan a vyrazili do Wageningenu. 
Jane původně chtěla přijet na sobotní párty, ale nakonec to zrušila, protože jí nebylo úplně nejlíp a nechtěla to riskovat. Tak si aspoň v klidu v sobotu zašla na market v Amsterdamu, nakoupila si látky na šití a v neděli šila. Zkusila ušít šaty, ale výsledek nevypadal vůbec jako ten na obrázku, tak si asi bude muset objednat na prázdniny doučování u její mamky.

Žádné komentáře:

Okomentovat