21.03.11

Turnaj ve volejbale

Toš střídá se to u nás jak na horské dráze. Jeden týden je akcí úplně hafo a další se neděje skoro nic. A to bylo minulý týden, nedělo se téměř nic. Jenom ve čtvrtek to byla trochu změna, místo tréninku z volejbalu jsme měli turnaj pro hafo lidí. V družstvu mohli být maximálně tři lidi z WaHo (to je ta volejbalová organizace) a zbytek musel být od někud jinud. Toš a já jsem se taky zúčastnil, vytvořili jsme takové skoro české družstvo, byli jsme 4 Češi a dva Nizozemci.
Když jsme tam přišli, tak jsme sice vůbec nebyli na seznamu, ale pak to šla kapitánka prodiskutovat a vyřešilo se to. Skončilo to tak, že byly tři skupiny po čtyřech družstvech a čtvrtá skupina byla ze šesti družstev. A tam jsme byli my. Všichni ostatní ve skupinách hráli každý s každým, ale protože nás tam bylo moc, tak jsme hráli jenom 4 zápasy a jenom polovinu doby. No vyhráli jsme všechny čtyři, ale protože tam bylo ještě jedno družstvo, které vyhrálo všechny zápasy a měli lepší skóre, tak to vyhráli a my jsme byli druzí. Ale co už, byla to prča :)
Téma turnaje bylo pyžamová párty (nebo něco na ten způsob, tak jsme všichni hráli v pyžamech. Ne všichni byli tak akční jako my, takže nebyli v pyžamu, ale někteří tam hráli dokonce v županech.
Po turnaji se pak konala ve sportklubu párty na téma aerobik z 80. let, tak tam byli nějací lidi tak různě pooblíkaní v akčním oblečení, jedna holčina tam měla takové ty klasické staré brusle, které mají dvě a dvě kolečka vedle sebe. Taky tam o půlnoci měly představení tři holčiny, které tančí u tyče (jakože sport, jmenuje se to pool fitnes), tak tam předváděly nějaké kreace. No a bylo to pěkné :) Na párty jsme zůstali asi do půl druhé, pak už nás to přestalo bavit, bo hráli nějaké střelené songy, tak jsme vyrazili domů spát.
Jinak se nedělo nic výjimečného. Zkoušíme se naučit Dutch oba dva, takže se učíme hafo slovíček a sem tam i nějakou tu gramatiku, ale té ještě moc není. My jsme zase měli zápas z volejbalu, tentokrát proti druhému v tabulce, a uhráli jsme bod! Prohráli jsme "jenom" 3:1. V neděli jsme pak jenom odpočívali, užívali si volna a čerpali energii na další týden :)

Žádné komentáře:

Okomentovat